За дзяржаўнасць і незалежнасць Беларусі

Ініцыятыве  Уладзіміра Някляева ў сённяшніх  умовах альтэрнатывы няма.  

 

Паглядзім праўдзе ў вочы. Ніхто з тых, хто заявіў аб прэзідэнцкіх амбіцыях, не мае аніякага, нават тэарэтычнага шанца  перамагчы Лукашэнку.  Нават на самых сумленных і празрыстых выбарах. І гэта пры тым, што кожны з іх  -- лепшы за Лукашэнку.

 

Выбары ва ўмовах іх поўнай адсутнасці—гэта прафанацыя. Здзек  над  тымі людзьмі, хто здольны проста нармальна мысьліць, думаць і разважаць. А яшчэ вайна ў суседзяў… Замбіраваная імперыя пад бокам, ад якой можна чакаць усяго…

 

І вось у такіх умовах  разгромленыя рэшткі беларускіх апазіцыйных структур і іх лідэры, так і не дамовіўшыся, кожны па-асобку спрабуюць заявіць аб сабе. І не толькі ў інтэрнэце, але і  ўсяму беларускаму грамадству. На фейкавых “прэзідэнцкіх выбарах”.  Як тыя   жук, жаба і жабяняты.


На пацеху. Усім. І  ўладзе з яе нязменным  “кормчым”, і яе падданым( так бы мовіць, грамадзянам). Якія скукожыліся ад страху як перад вайной, гэтак і перад  “сваім  кормчым”.

 

Стоп. Агідна ўсё гэта. Давайце ўсіх, хто ЗА Беларусь, ЗА  мову і  ЗА нацыянальныя гістарычныя сімвалы,  як кажуць нашы суседзі-палякі і—да купы. Згуртуемся ў РУХ і вырашым, як дзейнічаць ва ўмовах  адсутнасці выбараў. І ва ўмовах пагрозы нашаму існаванню як дзяржавы.

 

Далей—па-руску. А то ведь боюсь, не дочитают до конца. Бессменный  «кормчий» за 20 лет отучил от мовы. Объединимся  во имя спасения Беларуси. Вокруг инициативы Поэта, которого «кормчий»  на прошлых  «выборах»  чуть не убил. Поддержим инициатаву нашего, беларусского Поэта.  Который никогда никого не предал. И для которого Беларусь – превыше всего.

 

Только действуя  вместе можно достичь результата. И не повторить ошибок 2010-го. Вместе решим, как использовать профанацию с «выборами кормчего»  в интересах Беларуси. И только вместе мы – та сила, которая готова защитить Беларусь.

 

У нас ведь почти нет беларусской армии и силовых структур, готовых защищать Беларусь. Мало у кого есть сомнения, что в час  «Х» наша «армия и силовики»  выполнят приказ «кормчего», а не «восточного царя». И не следует тешить себя иллюзиями, что этот час не наступит. Нужно быть готовым к тому, что он может наступить.

И никто, кроме нас,  беларусских националистов, т.е. представителей беларусской нации, не защитит Беларусь. Большинство «силовиков» -- это очевидно, ведь  разбежится.   Или сдастся  «на милость восточного царя». И причиной этому – 20-летняя политика «кормчего» по уничтожению всего беларусского в Беларуси.

 

Нас, представителей полностью сформировавшейся беларусской нации – более миллиона.   И мы должны объединиться.  Чтобы спасти Беларусь,  чтобы взять власть в свои руки. И дать оформиться в нацию той, остальной,  пока преобладающей части беларусского народа, которую именуют  “болотом”, пассивным денационализированным большинством.  

 

Інакш кажучы,  мы павінны стаць адзіным РУХАМ  “За дзяржаўнасць і незалежнасць Беларусі”.

.
28.05.15 4:25



Cервис комментирования Disqus позволяет легко авторизоваться через фэйсбук и твиттер, а также напрямую в Disqus. Даёт возможность репостить комментарии в фэйсбук, а также использовать изображения. 
Подробнее читайте здесь.
Ветеранам Клуба Партизан, мы оставляем и старую форму авторизации.
 
загружаются комментарии

Павел Знавец